Technistone

Základem každého domova je zřejmě kuchyně. Každý si jistě moc dobře uvědomuje, jak je toto místo důležité. Pokud hledáte vhodné materiály, který by byly odolné, praktické a snadné na údržbu, pak jste zde naprosto správně. Pracovní deska kámen je to nejlepší, co do vaší kuchyně můžete dát.

pracovní desky

Kámen Techniston je tím nejdokonalejším systémem celé pracovní plochy. Nic lepšího dnešní trh vlastně ani nenabízí.Je odolný, pevný a má spoustu dalších charakteristických vlastností. Není nasákavý, nevstřebává vodu ani teplo.

  1. Dokonalý systém, který vaši kuchyni potěší

Máte připravené luxusní skříňky, vytříbený vkus, krásný a praktický prostor, ale chybí vám jediné? Zvolit, jaká bude pracovní plocha? Vyberte materiál, který vám má co nabídnout.
Na tomto materiálu můžete pohodlně krájet, sekat a řezat a nic se mu nestane. Už žádné kupování prkének a neustálé vytahování z šuplíku. To už nebude potřeba. Kámen snese i tvrdší zacházení, na které jste možná doposud nebyli zvyklí.

Pocit luxusu a nadčasovosti

Tento typ materiálu vydrží beze změn dlouhé roky. Nebude vás po pár letech používání dělat ostudu a nebudete muset vymýšlet, co místo něj dát, protože vás nebude čekat další nákladná rekonstrukce kuchyně. Má dlouhou životnost a vysokou odolnost. Dokonce je odolný i proti horku, takže pokud postavíte horký hrnec místo sporáku vedle na desku, tak se nic nestane. Nebudete tím pádem muset vyměňovat celou pracovní plochu za novou, protože kámen to všechno vstřebá. Jeho výjimečné vlastnosti jsou naprosto překvapující až šokující a je jich ještě daleko více.

žula

  1. Žádné spáry ani sváry

V mnohých případech se pracovní plocha vytváří z dřevěných typů. Jenomže při této výrobě často nastává problém spár a svárů, aby se plocha dobře napojila. Celkový efekt vypadá nevzhledně a není praktický. Kámen má však přirozené vlastnosti a vytváří se jako celek. Celá plocha může být odlita z jednoho kusu. Tím pádem se nemusí nikde napojovat. Výsledek je velice efektní, designově dokonalý a praktický.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup
Back to Top